Training, advies en acteerwerk

wat doen wij


MOTCasting is een trainings en acteursbureau voor persoonsgerichte trainingen, coaching en opleidingsadvies, gespecialiseerd in professionalisering van beroepshouding en gedrag. 
 
De trainingen zijn praktijkgericht en sluiten aan bij bestaande, geaccepteerde theorien.
 
Onze trainingen zijn op maat d.w.z. dat iedere training naar uw behoefte en de specifieke behoefte van de individuele deelnemer wordt aangepast, teneinde gestelde trainingsdoelen te kunnen bereiken. Wij brengen medewerkers in contact met zichzelf en stimuleren individuele talenten vanuit de verschillende ervaring's gerichte leer theorien, d.m.v. simulaties met behulp van acteurs.
 
MOTCasting in Enschede ondersteunt trainingen, opleidingen, assessments en speciale projecten met menselijke instrumenten: trainingsacteurs. 
 
Integer, professioneel en gericht op sociale interactie.
 
Voor de overheid, de dienstverleningssector, sales en marketing, het onderwijs, HRM en de zorgsector, zijn wij momenteel o.a. actief in:
assessment's, competentie scan's, klantgericht werken, reintegratie en verzuim, omgaan met agressie, gijzeling trajecten, persoonlijke veiligheid, persoonlijke effectiviteit, conflicthantering, crisiscommunicatie, sociale vaardigheid, leiderschap's stijlen.

Share our website

Quicklinks